Find vej: Forside » Artikler » Brudekjoler og gallakjoler fra hele verden til stort show i Sabro ved Aarhus

Brudekjoler og gallakjoler fra hele verden til stort show i Sabro ved Aarhus

Lagt på find-klip.dk den 11-10-2013 af webmaster

Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Aarhus har været rundt i Europa og USA for at finde de smukkeste kjoler til forårets og sommerens bryllupper og fester i 2014, og viser nu alle herlighederne frem ved et stort show på Sabro Kro d. 17. oktober 2013.

Bløde blonder, struttende tyl og fed satin er strømmet til Sabro den seneste tid. De lækreste kjoler har fundet vej fra hele verden, og nu skal de vises frem ved et overdådigt, men intimt show. Glimtende smykker og krystaller lyser op i efterårets mørke, og smukke piger fra hele Jylland har allerede fundet de kjoler, de skal fremvise til årets store modeshow.

Det er både brudekjoler og gallakjoler, der bliver vist på catwalken på Sabro Kro.
Hos Kennedys brænder vi for lækre kjoler og det både brudekjoler og gallakjoler, og vi vil så gerne invitere andre ind i dette glamourøse univers. På catwalken kommer både gallakjoler til den unge og til den ældre, så her vil være noget for alle, forklarer Signe Marie Jeppesen, indehaver af Brudesalonen Kennedys i Sabro.
Jeg har hørt flere sige, at alle brude ligner hinanden, men når de først opdager, hvor forskellige kjoler, der findes, og hvor meget, man kan sætte sit eget personlige præg på brudekjolen, så bliver de noget overraskede. Det er et helt nyt univers for mange brude at bevæge sig ind i, og man kan blive ret så opslugt. Starter brudene jagten på drømmekjolen ved et show som dette, hvor de stille og roligt kan kigge og finde inspiration, vil de hurtigere få et overblik i denne jungle.

Hasle Blomster, som er kendte for deres kreative måde at forny gamle blomstertraditioner på, vil også være til stede med deres nyskabende blomsterkunst i brudebuketter, blomsterkurve og meget andet.

Frisør Mie Lauritz, som har saloner både i City Vest og i Sabro har samlet sin stab af dygtige frisører. De vil lave smukt hårkunst og smarte frisurer med hair pieces og hårsmykker på modellerne inden de går på catwalken.

Efter showet vil der være en lækker tapasbuffet for alle gæsterne, hvor vi håber, at de også har lyst til en snak om kjoler med os fra Kennedys eller de andre involverede i showet. Og der bliver også trukket lod om et par lækre designersolbriller fra Escada, som er sponsoreret af øjenlaserklinikken Memira i Aarhus, og gavekort fra Kennedys, smiler Signe Marie, som glæder sig til en hyggelig aften med masser af kjoler, blomster og glitter.

Billetter (kr. 149,- pr. stk.) kan købes her: http://billetto.dk/kjoler2014paacatwalken