Find vej: Forside » Artikler » Nyd sommeren med ikoniske solbriller

Nyd sommeren med ikoniske solbriller

Lagt på find-klip.dk den 16-06-2015 af webmaster


Når sommersolen danser over Danmark, er solbriller et must. Et par gode solbriller beskytter ikke kun mod solens stråler, de er også et fashion statement. Hos Synoptik er kundechef Poul O. Kuhberg og butikkens dygtige brillestylister hele sommeren klar med gode råd og hjælp til at finde en moderigtig solbrille, der fremhæver kundens personlige stil.Solbriller har i tidens løb været med til at gøre berømtheder til stilikoner og sat streg under deres stjernestatus. Uanset om du er til et cool pilot-look a la Tom Cruise i filmen Top Gun fra 1986 eller store, sorte stel i bedste Jacqueline Kennedy stil, byder Synoptik på et rigt udvalg af ikoniske solbrillemodeller.
På hylderne finder du både de helt klassiske modeller og opdaterede designs, der matcher den moderne tidsånd.

Vælg den rette model
Som den eneste optikerkæde i Danmark tilbyder Synoptik professionel hjælp fra brillestylister, som er uddannet i samarbejde med stylist og frisør Dennis Knudsen. De står klar med råd og vejledning til, hvordan du finder den helt rigtige model, der passer til din stil og dine ansigtstræk.

”Det er vigtigt, at man vælger en solbrille, der klæder ansigtet. Har du for eksempel et lille ansigt, kan du med fordel vælge en mindre og lettere brille, der komplementerer dine træk og ikke fylder det hele, ” siger brillestylisten fra Synoptik . Hun understreger også vigtigheden af at finde et par solbriller, der matcher kundens personlige stil.

”Øjnene er det første, man lægger mærke til ved at andet menneske. Solbriller kan derfor ’stjæle’ meget personlighed fra ansigtet,” forklarer U og fortsætter: ”Man kan gemme sig bag solbrillernes tonede glas, som på den måde kan gøre folk mere anonyme. På den anden side kan solbriller også være med til at understrege et bestemt look, som bestemt ikke behøver være hverken anonymt eller kedeligt. Tænk bare på Lady Gaga eller Kanye West. Under alle omstændigheder er det vigtigt at finde en model, som passer til ens personlighed”.

Solbrillelook á la Yoko Ono hitter
Er et par store, opsigtsvækkende solbriller ikke lige dig, er der ifølge modeekspert Maria Larsen godt nyt: ”I dag er moden mere moderat forstået på den måde, at det sporty og praktiske look er meget in.”

Ifølge Maria Larsen, der blandt andet arbejder som stylist og personlig shopper, er årets ikoniske solbrillelook inspireret af multikunstneren Yoko Ono: ”Ved at insistere på altid at gå med de samme mørke, ovale solbrilleglas har Yoko Onos solbriller opnået ikon-status. Yoko Onos stil har rødder tilbage til 1960’erne, hvor mellemstore briller med rundt stel hittede, og inspirationen fra 60’erne kan man tydeligt se i flere af de nye solbriller,” siger Maria Larsen.

Solbrille á la Yoko Ono

Solbrille fra Gucci 1.898 ,-

Solbrille á la Jacqueline Kennedy

Solbrille fra Hugo BOSS 1.698 ,-

Solbrille á la Yoko Ono

Solbrille fra Bjørn Borg 598 ,-

Ligegyldigt om det er Yoko Ono, Jacqueline Kennedy eller Bonos solbrillelook, som inspirerer dig, kan du hos Synoptik udforske det store udvalg af ikoniske solbrillemodeller og finde er par, som kan blive en del af din personlige sommerstil.

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 5600 butikker i 43 lande.

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.