Find vej: Forside » Artikler » En Blow & Go to go, tak

En Blow & Go to go, tak

Lagt på find-klip.dk den 04-06-2013 af webmaster

Mangler du tiden til at style håret inden du skal i byen

Hvorfor ikke gå til din frisør udelukkende for at få fønet og stylet håret
Fønbarer er forlængst blevet det nye store hit i udlandet og begynder nu også at finde vej til Danmark. Schwarzkopf Professional lancerer derfor nu Blow & Go fra OSIS, der giver et hurtigt og flot føntørringsresultat.

OSIS+ Blow & Go
Hvor ofte står du ikke foran spejlet og tænker endnu en dårlig hårdag
Frisuren er ikke helt i vinkel, der mangler et frisørtouch til at gøre dig helt tilfreds. Det er tid til at ændre holdning til, hvornår du aflægger din frisør et besøg. Det handler ikke altid om klipning og farvning, du kan også slå et smut forbi frisøren udelukkende med det formål at blive føntørret og få stylet håret.

Schwarzkopf Professional lancerer derfor nu OSIS Blow & Go, der gør det nemt og hurtigt at føntørre håret. Blow & Go findes i 2 varianter: Blow & Go Thick får overstået føntørringen i en fart og kombinerer hurtig styling og volume. Blow & Go Smooth er en fønspray, der kombinerer hurtig styling og glat, blødt hår.

OSIS+ Whipped wax
Når du nu sidder i frisørstolen, kan du også blive stylet med endnu en OSIS voksnyhed - Whipped wax, der gør det nemt at skabe trendy styles til både ham og hende på ingen tid. Produktet har en let og souffle agtig konsistens, som gør det muligt at omforme og skabe individuelle styles uden at få håret til at se fedtet og unaturligt ud. Produkterne har en vejledende salgspris på 129 kr. og forhandles af Schwarzkopf Professional-frisører landet over.

Kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 for yderligere information.