Find vej: Forside » Artikler » Olie til håret - et absolut must have

Olie til håret - et absolut must have

Lagt på find-klip.dk den 03-05-2012 af webmaster

Hårolier hitter stort for tiden og er kommet for at blive! Baseret på oliens unikke evne til at give glans og blødhed lancerer Schwarzkopf Professional nu BC Oil Miracle Care - en komplet nærende hårplejeserie med olie, der er designet til at give ultimativ glans i håret uden at tynge.

Først kom BC Oil Miracle. Nu fortsætter miraklet med BC Oil Miracle Care serien, der scorer topkarakter på pleje, glans og blødhed i hele plejeritualet og passer til alle hårtyper.

Håret klasker ikke sammen
BC Oil Miracle Care shampooen er baseret på en unik teknologi, der får olien til at trænge ind i hårets ujævnheder, mens resten af olien bliver på hårets overflade. Det betyder, at du IKKE vil opleve håret klaske sammen som en kedelig karklud - et typisk problem ved oliebaseret shampoo. Faktisk sker der lige det modsatte, håret bliver fjerlet og får masser af glans og blødhed.

Komplet plejeserie
BC OIL MIRACLE CARE serien indeholder argan-olie, der er kendt for sine anti-oxidante egenskaber og for at beskytte håret mod frie radikaler forårsaget af sol, vind, forurening m.m. I serien findes shampoo, conditioner, spray conditioner, treatment og to hårolier til henholdsvis kraftigt og normalt/fint hår.

Produkternes vejledende salgspris er kr. 179,- og forhandles af Schwarzkopf Professional frisører landet over. Læs mere om produkterne på www.bella-vista.dk.

Kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 for anvisning af nærmeste forhandler.